Contact

Veel gestelde vragen

Registreren op Zelfhulptraining.nl is eenvoudig. Meld je aan voor de gewenste training. Vul het online aanmeldformulier in met je persoonlijke gegevens, maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan, en voltooi de aanmelding. Daarna kun je inloggen op je account en toegang krijgen tot de training.

Op Zelfhulptraining.nl accepteren we verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen en elektronische overboekingen. Tijdens het afrekenproces kun je de gewenste betaalmethode kiezen en de betaling voltooien. Zodra de betaling is verwerkt, krijg je direct toegang tot de cursusmaterialen.

Ja, je kunt je voortgang bijhouden op Zelfhulptraining.nl. Binnen elke cursus vind je een voortgangsbalk of overzicht waarmee je kunt zien welke modules je hebt voltooid.

Op Zelfhulptraining.nl bieden we geen downloadmogelijkheid voor het cursusmateriaal. Dit is om de bescherming van auteursrechten en de kwaliteit van het lesmateriaal te waarborgen. Je hebt echter altijd toegang tot de cursusmaterialen zolang je ingelogd bent op je account en verbonden bent met internet.

Bij Zelfhulptraining.nl willen we dat je de best mogelijke leerervaring hebt. Als je hulp of ondersteuning nodig hebt tijdens je cursus, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via de verstrekte contactgegevens. Ons ondersteuningsteam staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen of technische uitdagingen.

Vanaf je aanmelding heb je één jaar toegang tot de training. Na een jaar heb je de mogelijkheid om de training tegen een gereduceerd tarief (€10) met een jaar te verlengen. We verwachten dat een verlening niet nodig zal zijn.

Heb jij de training afgerond maar heeft het je niet verder geholpen? We zouden niet willen dat je geld hebt betaald voor iets wat jou niet heeft geholpen. Je krijg dan netjes je geld teruggestort.

Contact ons!

Op zoek naar meer informatie of heb je vragen? We staan klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op en ons vriendelijke team zal met plezier al je vragen beantwoorden. Of je nu meer wilt weten over onze zelfhulptrainingen, ondersteuning nodig hebt bij het registratieproces of advies wilt over welke cursus het beste bij je past, we zijn er om je te begeleiden. Jouw succes en welzijn staan bij ons voorop. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen op je weg naar persoonlijke groei en verandering!

Bedrijfsgegevens:
RB CREATIONS
Rijnvaartweg 37
2691WJ ‘s-Gravenzande
KVK: 50549022
BTW: NL001795230B02
TEL: +31 (0)174 729 967