Geld terug garantie beleid

Bij ZelfhulpTraining.nl streven we naar 100% tevredenheid van onze cursisten. We begrijpen echter dat niet elke training voor iedereen de juiste fit kan zijn. Daarom bieden wij een Geld Terug Garantie beleid aan, zodat je met vertrouwen kunt deelnemen aan onze trainingen.

Ons beleid is als volgt:

1. Geld Terug Garantie: Als je na het voltooien van de gehele training “Omgaan met Tinnitus” ontevreden bent en niet het gewenste resultaat hebt behaald, kun je binnen 12 maanden na de aanschaf van de training een verzoek indienen voor terugbetaling.

2. Terugbetalingsprocedure: Stuur een e-mail naar ons ondersteuningsteam met je verzoek tot terugbetaling en vermeld daarbij je naam, de cursusnaam en de reden van je ontevredenheid. Ons team zal je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

3. Voorwaarden: Om in aanmerking te komen voor de Geld Terug Garantie, dien je de volledige training “Omgaan met Tinnitus” te hebben afgerond en moet je verzoek tot terugbetaling binnen 12 maanden na de aanschaf van de training bij ons zijn ingediend.

4. Terugbetaling: Na goedkeuring van je verzoek tot terugbetaling, zullen wij het volledige bedrag van de aanschaf van de training terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij de oorspronkelijke transactie. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt bijgeschreven.

Wij geloven in de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingen en streven ernaar om jou de best mogelijke leerervaring te bieden. Mocht je toch niet tevreden zijn, staan wij klaar om je te ondersteunen met onze Geld Terug Garantie.